esmaspäev, 23. veebruar 2009

hoplaa

Ka(a)rin täna pukis.

Kuna nii mõnigi ei tea veel, mis ma siinsest elust arvan, siis mõned mõtted:

- siin on soe
- Päike paistab üsna tihti
- vihma käes kajakiga sõitmine on ütlemata tore, kuigi kipakas kajak esimese hooga ümber on ähvardanud minna
- kohati on mul tunne, nagu oleks suvises Soomes...ehk olid natuke-rohkem-kui-mõned tuhanded hoopis niisama raisatud:P samas Soomes ei ole palme...ega jooksvaid austraallasi...ega blue bottleid (vaata pilti).
- linnud on juba vara hommikul aktiivsed laulma, magavatele inimestele lõõritamine on neil eriline maiuspala
- palmid, palmid, palmid


Kui nüüd eilsest päevast rääkida, siis vaatamata sellele, et üleeile tegusad olime ja end päev otsa väsitasime, siis kell pool 6 hommikul olid nii minul kui Antil plaks silmad lahti ja uni läind. Vaatasime poolteist tundi teineteisega tõtt, kuni uuesti uinusime.

Peale hommikusööki hakkasime Mati-Liisi seltsis lähemaid randu külastama. Ette ruttavalt võin öelda, et hetkel näeb minu nina välja punane nagu kukehari ja Anti ei saa eriti pead pöörata. Igatahes kõmpisime päris hulga maad maha, mille jooksul nägime loomulikult huvitavaid kohti, kive, molluskeid jne. Kivi peal seistes lõi mul laine üle pea, mille tagajärjel Liisi erilist vaprust üles näitas ja mu botased päästis. Aitäh! Jalutasime tänavatel mägedest üles-alla, ostsime poest jäätist ja kihutasime lähedalasuvasse Kathmandu poodi, et saaksin soodushinnaga madrats-lebomati endale osta. Kihutasime mis me kihutasime, kohale jõudes oli pood juba kinni ja pettumise asemel otsustasin, et kui siit ei saanud, siis saab ihaldatud madratsi kuskilt mujalt.

Minimatkalt tagasi jõudnud, kastsime esimest korda ka ülejäänud kehaosad ookeanivette. Mina vana külmavares kisasin iga kord, kui külm laine vastu kõhtu lõi, Anti tundis ennast seevastu vees õige mõnusalt. Ja ega vesi nüüd nii külm ka ei olnud:), oligi väikest jahutust ja ergastust vaja.

Õhtuks olime taaskord läbi nagu läti rahad ja magasime ühe jutiga peaaegu 8ni. Progress.

Rohkem sõnu ritta ei seagi, sest vaja Sydney kesklinna uudistama minna.

Head ööd/tere hommikust!



Ütlemised (2)

Annika ütles ...

Usun, et kui sa pärast kõike seal läbielatut suvel Soome satud, siis sa kindlasti ei võrdle suvist Soomet Austraaliaga:D Ja sa peaksid kindlasti rohkem omi mõtteid avaldama, kui see 1 üllitis Anti 5 kõrval. Kasvõi paiguta mõned enda omad Anti omade vahele, kui ta juba on end kirjutama unustanud:)

mari ütles ...

Karin, Karin, Karin!!! Jeppikijee, Sa oled ka paar sõna saanud kirja panna! Imeline!

Pilte vaadates tekib tunne, et ostan pileti... Aga praegu veel kindlasti mitte. Ma usun, et jõuate enne tagasi :D

Postita kommentaar