laupäev, 21. veebruar 2009

uni on

Peaaegu 24/7 on uni. Või siis selline huina-muina tunne, mis pole liha ega kala. Öösel sai magatud kuid organismi jaoks poleks seda nagu olemas olnudki - hommikul oli uni kuna oli tunne, et nüüd peaks hakkama magama minema, päeval oli veelgi suurem uni, kuna oli tunne, et öö otsa on magamata oldud. Õhtusest filmist ei mäleta ka täna suurt midagi sest silmad konkreetselt lahti ei seisnud. Ei ole selle ajavahega kohanemine mitte nii lihtne kui tundus alguses.

Parim viis unest üle olla on aga tegevus ja tehtud sai täna üks pisike kajakisõit Manly Bayl. Sõudsime (või aeratuasime? Mida paganat kajakiga tehakse?) pisikestesse väikestesse randadesse, kuhu mõnesse isegi autoga ligi ei saa, sai tehtud kerge suplus ning seejärel jälle paati. Vaade ei olnud paha ja ürituse muutis huvitavamaks ka ilm - kahe tunni jooksul jõudsime ära näha nii vihma ja müriseva äikese kui ka sinise taeva ja kuuma päikese.

Kokkuvõttes on täna üldse üris palju vihma sadanud, aga et siin on nii soe, siis ei pea see veel takistuseks olema, et üldse mitte väljas viibida. Kusjuures ilma poolest meeldis mulle tänane isegi rohkem kui eilne, kuna päike ei kõrvetanud nii hullusti. Arvestades, et sai siia tuldud otse Eestimaa talvest, siis kuigi oleme päikese käes üpris vähe olnud, on minul kael ja Kaarinil õlad korralikult ära põletatud juba. Ja seda hoolimata päikesekreemist, mida on saanud peale määrida. Muide, randades ringi liikudes hakkab silma päris palju vanemaid inimesi, kelle nahk näeb päris õõvastav välja, tundub et kogu elu sellise päikese käes veeta ei olegi kõikse parem tervisele.

Täna sai ostetud esimest söögikraami ja peab ütlema, et söögikraami hinnad pole meie rahakoti jaoks üldse mitte meeldivad hetkel. Liiter mahla 30eek, hakklihakilo 100eek, piimaliiter oli ka miskit 30 kanti. Mõned asjad on ka meitega enamvähem samas hinnas, kuid üldiselt siin ilma tööta oleksime varsti tühjade taskutega. Kuni kolmapäevani kavatseme siiski veel puhata, uudistada ja lebotada siin, ning seejärel mõnepäevasele matkale minna. Kuid kui see kõik mööda saab, siis tuleb hakata mõtlema, kust endale mõned dollarid tasku saaks toppida, et seljatagune vähe kindlam oleks. Kas saame siit põhja poole reisima, et miskit farmitööd otsida või otsime mõneks nädalaks miskit tööd siinkandis, hakkab ilmselt alates homsest selginema, kui lähiaja plaanidele mõtlema hakkame.

Olge terved!


1 Ütle:

mari ütles ...

Heh, preili Karin, Te näete selle rätikuga suurepäraselt stiilne välja ;)
Ja Teie, noormees, ei jää ka rätikuta palju maha :D

No mis ma oskan öelda!? Oletegi siis sealmaal juba jah. Loodan, et uni jätab teid varsti maha ja saate elu seal teispoolusel täiel rinnal nautida! ;)
Olge tublid!

Postita kommentaar