esmaspäev, 9. veebruar 2009

lend 3446

Lend 3446 väljub Tallinna lennujaamast esmaspäeval, 16. Veebruaril kell 12:00. Selles faktis pole küll midagi tavatut, sest iisidsett lennutab inimesi Londonisse iga päev. Pisut tavatumaks muudab selle lennu ehk fakt, et minugi jalg saab selle lennuki pardale astuma. Ja mitte üksnes selleks et Londoni lennata, vaid et seal 2 päeva hiljem oma kompsud vähe suurema õhulinnu peale tarida ning minna vaatama kuidas mujal mandritel ka elatakse. Lühidalt öeldes maanduvad Antimon ja Kaarin 20. veebruari varahommikul Sydneys, Austraalias. Keskmine eestlane vaatab sel hetkel neljapäevaõhtust Aktuaalset Kaamerat :)

Seesinane ploog sai tehtud selleks, et meie meeletud fännide hordid ei peaks teateid meie elusolemise kohta otsima elu24-st ning et saaksite keset kiiret tööpäeva aknast vastu vaatavale pakasele kontrastiks vaadata pilte minust palja torsoga ookeani ääres vedelemas. Aga viimane on pigem juba Waiku-eri;)

Plaan näeb ette nädala pärast Londoni lennata, seal 2 päeva tsill-grillida ning tutvuda London Eye ja Tusseud vahamuuseumiga ning niisama Londoni sees aega surnuks lüüa. Eestlaslikud ihnuskoid nagu me oleme - vahakujudesse sai ostetud sooduspilet, millega pääseb sisse alates 16:30. Piletit ostes muidugi ei märganud, et closing-time on 17:30-18:00. Saab seal siis ühe kiirema ringi peale tuhiseda ja kõik.

18. veebruari hilisõhtul lennutab British Airwaysi Boeing meid Sydney poole, otselend kestab kokku 23 tundi ning kui kõik läheb plaanipäraselt siis on söör Mäthjuu tervituskomiteega meil 6.10 hommikul lennujaamas vastas. Väidetavalt olla eelmainitud sell organiseerinud meile ka mõnepäevase mägimatka, mis tõotab tulla vägagi meeldiv puhkus argielust. Sellega aga kõik plaanid ka ühtlasi lõpevad - edasi on vaja pimesi näpp kaardile panna ja mingis suunas minema kimada. Või siis mitte. Aga seda ei tea praegu isegi Chuck Norris mitte.

Eestimaa pinnale on plaanis naasta täpselt X aja pärast, kus x tähistab hetke, mil Austraaliast villand saab. Tõenäoliselt võib x kuhugi 6 kuu kanti jääda aga mine Sa tea. Igatahes tasub siin igaks juhuks näod meelde jätta.

Sihtpunktid on praegust seisu arvestades valitud kontrastiks ideaalsed - Londonis on lumetorm ning Sydneys põrgukuumus:)

Järgmised teated juba rindelt või selle lähedalt.

Wherever I lay my hat - that's my home


Ütlemised (8)

Kipp ütles ...

Sõnasepp-naljahammas. Nauditav meelelahutuslik lektüür. Et ma edaspidi pettuma ei peaks!

mari ütles ...

Ma ei saa Kippadikappadi kommentaarile mitte pisimaski detailis vastu vaielda. Tõega on kord juba selline lugu, et selle vastu ei saa. Jah. Tõsi ta on.

Waiku ütles ...

Ja pealik hakkab läbi Aramiseprisma asjadel silma peal hoidma. Sest nii lihtsalt on. Olen rääkinud. Hau!

merje ütles ...

Paluks siis rohkelt pildimaterjali ja infot ka
valgustkartvatest seikadest (meil siin omad inimesed lugemas, karta pole midagi). Põhiliselt on Austraalias hea see, et Karin ei pea Kasekesi enam radika peal sulatama - need sulavad juba päevase õhutemperatuuri käes :)

Unknown ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Annika ütles ...

Millegipärast guugel arvas, et ma olen Helen.

Annika ütles ...

Mitu lisakilo te lennukitele juurde ostsite, et Karini vähemalt 6 kuu kasekesevaru ära mahuks? seda tahtsin ütelda

Antimon ütles ...

Et näidata, et Teie kommentaarid lähevad mulle südamesse, siis vastan lausa teile kõigile:

Kipp: Tänan
Mari: Jah
Waiku: Selge
Merje: Saab
Helen: Tere
Annika: Aa, Selge
Annika: Null

:)

Postita kommentaar