neljapäev, 5. märts 2009

pikstuur II


07.03.2009 - lisatud meie auto pilt ning Manly albumisse said mõned pildid kanuutamisest (http://picasaweb.google.com/apunkto/FreshwaterManlyJaCity#5310298327529319906), autoriks on Mati, kuna ma oma kaamerat sinna ei võtnud.

Kunagi pikemalt, praegu aga
- Saime esmaspäevaks töö Milduras
- Autost varastati esimesel öösel bensiini
- Täna telgime ja uudistame Crowe's

Mäkis saime niipalju netti, et sinimägede pildid üles panna:

http://picasaweb.google.com/apunkto/6FootTrackJenolanCaves

PS. Mõned pildid neist on pärit Mati aparaadi seest.


Ütlemised (4)

merje ütles ...

Teie blogi lugedes saab ikka mõnusalt naerda! Ma kujutasin ette, kuidas te seal autosõidu ajal mõlemad näost valged olite...ja miski ei ole ju naljakam kui teiste inimeste täbarad lood :P

Muide, Karin, kust sa selle ägeda Saaremaa särgi said? Ja väga hea, et kodusaarele reklaami teed. Saaremaal turismiharu juba kiratseb, nii et aja austraallasi Sõrve säärt ja Meiuste metsi kaema ;)

Mati Allas ütles ...

Tina arvas, et Su Ford võtab lihtsalt liiga palju kütust ning hoopis Sinu auto näljane mootor on paagi tühjaks varastanud.

Antimon ütles ...

Tjah, siis pidi mootor nii näljane olema, et lisaks 20l bensule sõi ta ka bensuka korgi ära, vat mine võta kinni. Kohalik mehaanik muide teadis öelda, et see on siinmail üpris normaalne, et bensiini kallal käiakse kui vähegi luugi kruvikeerajaga lahti peaks saama.

karin ütles ...

Merje, eks mulle endale teeb ka see autojama juba nalja;)
Ega ma siin tööd hakkangi niisama suusoojaks tegema, Saaremaaga kokkulepe olemas, et teen neile siin reklaami, nemad maksavad hullult pappi. Särk on pärit Kuressarest, Agnes ja Kristel Jõgi teavad rohkem selle kohta;)

Postita kommentaar